1. Janneke2.Kwastenn3.Keukennn

Studio

Studio Janneke is een creatieve studio voor interieur, ontwerp & styling, opgericht door interieurontwerper en stylist Janneke van Oijen. Met een jonge onderneemster aan het roer, staat deze dynamische onderneming gereed om oplossingen te bedenken, op zoek te zijn naar iets nieuws, mensen blij te maken en een klein stukje wereld te verbeteren. 


Janneke

Door de jaren heen heeft Janneke mede dankzij haar studie aan de Jan des Bouvrie Academie, haar vele freelancewerk, stages en opdrachten voor bekende ontwerpers, een bepaalde visie op haar beroep weten te ontwikkelen. Janneke is geboren en getogen in een klein dorpje te Limburg, Grashoek genaamd. Het stoere, ruige platteland met zijn uitgestrekte bossen, maïsvelden en aspergevelden hebben haar gemaakt tot wie ze is als persoon, maar ook als ontwerper.

Als kleine, stoere meid, kreeg ze ontzettend veel ideeën door te ravotten in de bossen. Naderhand leefde ze zichzelf dan uren creatief uit, totdat hét perfecte knutselwerkje ontstond. Het eindresultaat was eens een trein van aluminiumfolie. Maar het verhaal dat deze trein vertelde, en al het ‘’denkwerk’’ dat daar aan vooraf ging, dát vind ze pas design. ‘’Design is niet iets dat je doet. Het is een manier van leven. Míjn manier van leven.’’ 


Studio

Studio Janneke is een frisse, jonge onderneming m.b.t. interieurontwerp, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Met een uitgebreid netwerk achter de hand, staat Studio Janneke altijd gereed om een passende oplossing voor uw interieurvraag te bedenken. Gespecialiseerd in het maken van een compleet interieurplan, tot aan het maken van een kleurenplan of een grafisch ontwerp.