Laat je inspireren, laat je meeslepen en laat je verrassen door de blogs van Studio Janneke. Voor nog meer inspiratie kun je Studio Janneke ook volgen op facebook en pinterest!

Dutch Design Week Eindhoven

Wat was het weer inspirerend, supergaaf en ontzettend sfeervol op Strijp-S tijdens de Dutch Design week in Eindhoven gisteren. Een week lang is de gehele stad in de ban van design, art, fashion, streekproducten, vintage, (bio) food en mooie, originele, eigenzinnige creaties van geïnspireerde ontwerpers, ambachtslieden en creatievelingen. Natuurlijk ben ik ook even een kijkje gaan nemen in de fantastische werkplek van ontwerper Piet Hein Eek op Strijp-R. Echt, je raakt niet uit gekeken!

Woonbeurs Amsterdam

Wat was het weer een inspirerende dag op de Woonbeurs in Amsterdam! Posters, kelims en allerlei potjes en vaasjes: de styling van je huis is helemaal hot en happening in 2015. Bij deze een kleine impressie, en… kan jouw huis ook wel wat sfeer gebruiken? Neem dan gerust even contact op!

Vintage Design Event

Wat was het leuk! Het Vintage Design Event in Gent; Eames chairs, oude industriële lampen, gave kastjes en zelfs vintage fietsen! En dat allemaal op de Vrijdagmarkt, midden in de stad. Deze gave setting is één van de vele leuke plekjes die het karakteristieke Gent te bieden heeft. Boetiekjes, vintage winkeltjes, fantastisch mooie pleinen en design genoeg! Laat je inspireren!

Hello, I'm Local

Isn't she a beauty?! 'Hello I'm Local' is een prachtig, sfeervol en inspirerend hostel in een van de leukste straatjes van Haarlem. Het hostel heeft 12 verschillende kamers, elk in een uniek, Hollands design. Alles in 'Hello I'm Local' heeft zijn eigen verhaal. Wauw... en ik kan het weten, want ik heb er al een nachtje doorgebracht! Laat je inspireren!

Ondernemen is een theater

‘’Ondernemen is net een theater. Iedere ondernemer heeft een eigen podium. Het gaat juist om de beleving er rond omheen, wat vindt het publiek ervan? Het gaat erom hoe je dingen neerzet. Het gaat er niet alleen om dat het leefbaar is, hier moet je doorheen kunnen kijken. Dit gaat zo met kleding, met interieur, met kleuren, eigenlijk met alles. Je moet mensen in die beleving mee laten gaan, je kunt wel rondkijken, maar er zit veel meer rond om heen. Ze zien het, ze voelen het, ze proeven het, ze raken het aan en juist dát verkoopt.’’